OVER INEKE


Teamondernemerschap is in 2018 opgericht door Ineke Khalil. 

Image


Hoe ik kijk
Elke organisatie is een menselijk samenwerkingsverband. En iedere klantopdracht daagt me uit om die samenwerking zo in te richten dat organisatie én individu optimaal tot hun recht komen, elkaar helpen om op de toppen van hun kunnen te presteren, om van echte betekenis te zijn. 

Mijn vak
In de meer dan twintig jaar dat ik als organisatie-ontwikkelaar werk, heb ik gaandeweg een model ontwikkeld waarmee het organisaties lukt om maximaal te (blijven) presteren, terwijl ze talentvolle, ondernemende medewerkers aan zich blijven binden. De kern van dit model: top-down sturing aanvullen met bottom-up en collegiale sturing.

Hoe ik werk
In mijn aanpak ben ik stevig, doordacht en praktisch. Ik hou ervan om mensen uit te dagen hun eigen-wijsheid productief te maken. Of ik nu gevraagd word  een organisatieverandertraject te begeleiden, een bestuurder te coachen, of resultaatverantwoordelijke teams te ontwikkelen: ik zet mensen in hun rol, en verken met hen nieuwe manieren van handelen. Zo kan hun inbreng meer impact hebben, en kunnen ze beter voor elkaar krijgen wat ze willen: effectief en waardevol bijdragen.

Korte biografie Ineke